Badanie ankietowe dot. stylu życia, w tym zachowań żywieniowych Polaków, w czasie pandemii


W Zakładzie Technologii Żywności i Żywienia Człowieka Uniwersytetu Rzeszowskiego, pod kierunkiem dr inż. Katarzyny Rolf, realizowane jest badanie ankietowe dot. stylu życia, w tym zachowań żywieniowych Polaków, w związku z pandemią COVID-19.

Zachęcamy do udziału w tym badaniu i wypełnienia ankiety dostępnej pod linkiem:

►Kwestionariusz do badania zmiany stylu życia, w tym zachowań żywieniowych, Polaków, w związku z pandemią COVID-19
►https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjUn7iUc6PFODJdHRUt-HhQS98XYEzGy7VZivNr6uC2i3whw/viewform?usp=sf_link

Ankieta jest w pełni anonimowa i posłuży tylko do celów naukowych. Im więcej różnych osób ją wypełni, tym uzyskane dane będą bardziej wiarygodne.


 

punktator

Przydatne linki


KSOW - projekty realizowane przez MIR w 2021 r.

► Inspirująca wymiana doświadczeń właścicieli gospodarstw ekologicznych i agroturystycznych - wyjazd studyjny na Pomorze Zachodnie

► Współczesna kobieta w środowisku wiejskim - wyjazd studyjny na Węgry i do Rumunii

► Magia ziół i miodów dla zdrowia i zwiększenia dochodów - szkolenia i zajęcia praktyczne

► Zgoda, szacunek i praca każdą wieś wzbogaca - wyjazd studyjny do Austrii i Niemiec

► Chusty malowane - warsztaty artystyczne dla Kół Gospodyń Wiejskich

URZĘDY I INSTYTUCJE:

INSPEKCJE:

DORADZTWO:

WIADOMOŚCI ROLNICZE:

ROLNICTWO EKOLOGICZNE i TRADYCYJNE:

WSPARCIE DLA ROLNICTWA I OBSZARÓW WIEJSKICH:

---------------------------------------------------------------------


Licznik odwiedzin: 1446892